گرمخانه شهرداری ساوه آماده پذیرش افراد بی سرپناه

ایسنا/مرکزی مسئول مرکز پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ستاد ساماندهی متکدیان شهرداری ساوه از تجهیز مرکز پیشگیری از آسیب های اجتماعی برای ارائه خدمات بهتر به افراد بی سرپناه خبر داد.

مهدی فراهانی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: شهرداری ساوه با رویکرد آسیب شناسی حوزه اجتماعی و نگرش به کاهش ناهنجاری های جامعه شهری، مکانی را به عنوان گرمخانه برای افرادی که جایی برای اسکان شب ندارند در نظر گرفته که می توانند از این مکان که امکاناتی همچون سرویس بهداشتی، حمام، تختخواب، وسایل بهداشتی و شوینده و ... دارد استفاده کنند.

وی بیان کرد: ساخت این مرکز اجتماعی بر اساس دستورالعمل مصوب شده در شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب دادگستری شهرستان ساوه در دستور کار شهرداری قرار گرفته و توانمندسازی و جلوگیری از شیوع رفتارهای پرخطر، از جمله رویکردهای اساسی در احداث آن به شمار می رود.

وی به اقداماتی که در این گرمخانه انجام شده اشاره کرد و گفت: احداث سالن به مساحت حدودا 150 متر به همراه سالن غذاخوری، سرویس بهداشتی، سرویس های روشویی، احداث اتاق مدیریت داخلی، احداث اتاق متصدی خوابگاه، احداث اتاق مدیریت DIC، تجهیز کامل سیستم سرمایشی و گرمایشی مرکز شلتر آقایان، جانمایی تانکر آب 10 هزار لیتری به همراه پمپ آب، بازسازی و مرمت آشپزخانه و سالن غذاخوری، سنگ و سرامیک و رنگ آمیزی کلیه محوطه داخلی و بیرونی سر پناه شبانه شلتر آقایان از جمله اقدامات صورت گرفته در این گرمخانه است.

فراهانی با بیان اینکه در 6 ماه اول سال همه روزه حدودا 35 نفر و در 6 ماه دوم سال حدود 70 نفر از خدمات این گرمخانه از ساعت 20 الی 8 صبح در شیفت اول و از ساعت 9 الی 14 در شیفت دوم استفاده می کنند، گفت: افرادی که به گرمخانه مراجعه می کنند باید مدارک هویتی داشته باشند و از پذیرش افرادی که فاقد مدارک هویتی هستند معذوریم.

وی از مردم خواست در صورت مشاهده افرادی که نیاز به خدمات گرمخانه دارند با تماس از طریق سامانه پاسخگویی 137 و اورژانس اجتماعی به شماره 123 جهت ساماندهی و جمع آوری این افراد اطلاع رسانی کنند. امکانات مرکز بطور کامل برای افراد کارتن خواب و معتادین مصرف کننده، مهیاست.

وی با بیان اینکه افراد بی سرپرست و در راه مانده می توانند از مرکز سرپناه شبانه استفاده کنند، بیان کرد: ساماندهی و جمع آوری اینگونه افراد طبق دستور دادستان با همکاری اورژانس اجتماعی توسط اکیپ گشت اجرایی مرکز پیشگیری از آسیب های اجتماعی انجام می گیرد.

فراهانی گفت: مرکز DIC خدمات رفاهی شامل صبحانه، نهار، شام، آموزش، مشاوره، متادون، سرنگ و ... مصرف کننده ها را به عهده دارد. امسال در مرکز پیشگیری از آسیب های اجتماعی، مرکز توانمندسازی معتادین بهبود یافته با دستور دادستان افتتاح شد. این مرکز با تاییدیه بهزیستی از  تمام امکانات در دو سالن مجزا به متراژ 400 متر خوابگاه و اتاق مدیریت و سرویس های بهداشتی، تجهیز گرمایش و سرمایش و روشنایی ها، سالن جلسات و نیز سالن آموزش خودشناسی و مهارت های زندگی برای معتادینی که بعد از یک دوره سم زدایی و بهبودی، با تاییدیه مسئول کمپ و اداره بهزیستی به دلخواه به مرکز مراجعه می کنند، برخوردار است.

وی بیان کرد: طبق دستور دادستان به نهادهای مربوطه اعلام شد که تمام امکانات رفاهی و کاری را برای بهبودیافتگان به نحو احسن فراهم کنند و شهرداری با جدیت در همه زمینه ها با پیگیری شهردار و معاونت خدمات شهری و تلاش دیگر همکاران توانسته است این سرپناه را در اختیار افراد بی سرپناه قرار دهد.

وی بیان کرد: سرپناه شبانه آقایان ساوه در بلوار سید جمال الدین اسدآبادی، جنب کشتارگاه واقع شده است. مرکز پیشگیری از آسیب های اجتماعی شهرداری و گرمخانه بانوان هم در سال های گذشته توسط شهرداری احداث شده و کلیه امکانات از لحاظ سرمایشی وگرمایشی در آن مهیاست. تعداد مددجویان خانم مراجعه کننده به این مرکز حدودا 10 نفر به صورت چرخشی است. این مرکز در میدان سرداران، پشت بقعه امامزاده شاهزاده حسین(ع) قرار دارد.

انتهای پیام

نظرات

captcha